Tuesday, July 30, 2013

Dr AK: Iftar Bersama TAMRIN


29 Julai 2013. Iftar bersama TAMRIN (Pertubuhan Perunding Latihan dan Motivasi Muslim Malaysia) di Hotel De Palma, Ampang. Berpeluang untuk bertemu dengan Presiden, Dr. Tengku Asmadi, Timbalan Presiden, Tuan Ahmad Fadli, Naib Presiden,Tuan Fauzul Na'im serta Tuan Hj. Adam (Irshad Consulting), Tuan Hj. Malek (Focus Learning) dan Tuan Hj. Tajodin (MIM) sebagai ahli forum dan juga Exco TAMRIN seperti Tuan Mohd Nur Firdaus, Tuan Amin Idris serta ahli TAMRIN yang lainnya.

Tahniah kepada TAMRIN kerana berjaya mengadakan program yang baik di bulan yang baik. Insyaallah usaha akreditasi bertaraf dunia berjaya dilaksanakan dalam masa yang terdekat. Terima kasih atas segala layanan dan kemesraan. Semoga TAMRIN cemerlang dan terus berjalan di atas jalanNya.

P/S: Mulanya nak buat kejutan kepada Dato Dr Fadzilah Kamsah (penasihat tetap TAMRIN), rupanya beliau ada di Berunai. Dato Fadzilah pernah ke Cape Town bersama isteri dan saya sekeluarga meraikan kedatangan mereka dengan menjadi tour guide, bawa melihat tempat-tempat menarik di sana.